1-op-1 gesprek

1-op-1 traject

Een privé-traject voor jou!

Tijdens mijn gesprekken met diverse ondernemers merk ik dat er behoefte is aan duidelijkheid en gerichte communicatie. Ik merkte bij mijzelf, dat ik van deze gesprekken met onderdnemers heel blij word. Dat ik hen een stap in de juiste richting kan geven. 

Wil jij jouw communicatie helder neerzetten? En heb je daar hulp bij nodig? Samen bereik je meer! Ik houd ervan om persoonlijk betrokken te zijn bij jouw onderneming. Door het 1-op-1 gesprek kan ik je gericht ondersteunen en verder helpen.

Zo gaan we samen kijken naar jouw (huidige) communicatie en ga je stappen maken.

Boek nu een afspraak

Waar help ik jou bij? Communicatie is een breed begrip en er zijn vele afslagen. Samen gaan we kijken naar jouw communicatiemix!

Communiactiemix is de combinatie van de juiste communicatiemiddelen voor jouw bedrijf. 

Plan een 1-op-1 gesprek
Communicatiestrategie

Welke positionering past er bij jouw bedrijf? Waar sta jij ten opzichte van andere bedrijven? Welke communicatiemiddelen horen daar bij? Wie is jouw ideale klant? Waar sta je over 5 jaar? 

Doelen stellen

Doelen zijn heel belangrijk bij het richting geven van jouw onderneming. Ook voor jouw communicatie is dit belangrijk. Wat wil je bereiken over een maand, een half jaar, een jaar en zo maar verder. 

Stijl en uitstraling

De uitstraling van jouw bedrijf trekt jouw ideale klant aan en straalt een bepaalde houding uit. Samen kijken we welke vormen en kleuren bij jou passen!

Specifieke vragen!

Loop je zelf nog tegen bepaalde vragen aan? In het 1-op-1 gesprek is daar zeker ruimte voor om het daar samen over te hebben. 

Nieuwe stappen maken

Sparkle your business!

Jij bent uniek en jij mag die ruimte pakken! Wordt zichtbaar voor jouw doelgroep en laat zien wie je bent. Samen gaan we aan de slag met jouw communicatiestrategie om zichtbaar te zijn voor jouw ideale klant.

Ik wil een 1-op-1 (communicatie)gesprek!

Maak een afspraak