Romee Bravenboer Content Creatie

Content marketing voor jouw betekenisvolle merk.

Meer bereik. Meer groei. Meer zichtbaarheid voor jouw merk. Content marketing is de manier om via (online) kanalen de verbinding te maken met jouw doelgroep door relevante en waardevolle inhoud te delen. 

We streven naar het opbouwen van een band met de klant door via verschillende kanalen te informeren, te entertainen en te helpen. Onze focus ligt op social media beheer, maar we kijken samen naar de verdere mogelijkheden om jouw content marketing zo effectief mogelijk in te zetten. 

Snelle content creatie voor jouw bedrijf

Merk je dat je veel tijd kwijt bent met het opmaken van de designs, het schrijven van de teksten en het plaatsen van de content? Meld je aan voor deze gratis masterclass waaron ik mijn efficient manier van creatie met je deel!

Leer de in's en outs van Canva Pro

Misschien gebruik je het al of nog niet, Canva zit vol verborgen schatten. Daarom laat ik je graag zien hoe je Canva voor je onderneming gebruikt.

Ontdek handige hacks

Oh en wie is er niet fan van Hacks. Heerlijk toch? Ik ga je meenemen in deze handige hacks waar je heel blij van wordt.

Maak gebruik van mijn methodiek om content te creëren.

Mijn jarenlange ervaring in content creatie deel ik met jou. Mijn learnings en fouten die jij niet meer hoeft te maken.

Creatief & efficiënt

Mijn passie voor dingen mooi maken gaat verder dan online content creatie. Interieur, kleding, eten en nog veel meer. Alles waar ik mijn creatie in kwijt kan word ik blij van. Helemaal wanneer ik het kan delen met anderen. Daarom heb ik een toegankelijke cursus gemaakt waarin je leert alles uit Canva Pro te halen en tijd te besparen in je content creatie proces.

Content Creatie