Het aanbod van Comfetti

Gratis Masterclass

Maak snel content als een pro!

Wat leuk dat je op deze pagina bent gekomen en geïnteresseerd bent in het maken van content als een pro! In deze masterclass neem ik je in een uurtje mee met de methode om snel content te maken voor jouw onderneming. 

Waarschijnlijk herken je het wel, het kost je veel tijd om actief te zijn, om een planning aan te houden, om content te bedenken en je wilt hier structuur in. Je wilt een manier ontdekken om je content bij te houden en je zichtbaarheid te vergroten. 

Ik deel mijn methode die ik al 5 jaar met succes inzet met jou, zodat je rust en structuur in jouw content krijgt. 

Voor wie?

Deze masterclass is voor de ondernemer die de content via de online kanalen zelf beheert en graag hier meer handigheid en creativiteit in ontvangt. Herken je hierin, je bent van harte welkom! 

Over Romée

Na mijn studie communicatie dook ik al snel in de wereld van online content creatie. Naast mijn fulltime baan bij een marketingbureau deed ik al diverse leuke social media opdrachten wat ik al snel fulltime voor mijzelf ging doen en diverse mooie klanten mocht helpen, en nog steeds! De kennis van afgelopen jaren deel ik graag met jou. Met als doel je op weg te helpen om jouw content op een creatieve en efficiënte manier in te zetten voor jouw onderneming! 

Content Creatie

Leuk dat je je wil aanmelden!

Laat hieronder je gegevens achter, en je ontvangt als eerste een mailtje met de informatie voor de masterclass. Deze zal plaatsvinden op donderdag 5 oktober