Jouw Online Branding

Een herkenbare branding voor jouw online zichtbaarheid

Je bent ondernemer, je hebt een fantastisch mooie dienst of mooi product, waar je trots op bent! Maar hoe word je online zichtbaar bij jouw potentiële klanten?  Door een herkenbare, het woord zegt het al, word je herkent bij jouw doelgroep. Dit kan door bepaalde kleuren, vormen en locaties. Ben jij klaar om de stap te maken naar online zichtbaarheid via beeld.

Wat kan je verwachten?

Samen kijken we naar jouw onderneming. Wat doe je? Wat bied je aan? Welke doelgroep past bij jou? Welke type content maak je vooral? Wanneer alles helder is gaan we kijken naar de vormen, kleuren en andere elementen die voor jouw bedrijf belangrijk zijn. Daarna ga ik aan de slag met jouw visuele uitstraling online. Ik maak een herkenbare unieke stijl dat perfect bij je past en waarmee jij zichtbaar wordt! 

Wil jij ook zo’n unieke, eigen & herkenbare branding?

Unieke herkenbare stijl
voor de online media

Online media, hieronder vallen verschillende communicatiemiddelen, zoals social media, website, ebook, mailings etc. Samen kijken we ook naar een stukje strategie. Zonder strategie, gaan we met hagel schieten en dat is niet de bedoeling. Daarom kijken we naar de doelgroep, boodschap en de bijpassende media. Daar maken we een passende stijl voor, die jij zelf ook gemakkelijk kan doorvoeren in andere middelen! 

GEZELLIG (ONLINE) STRATEGIEGESPREK

Het is belangrijk om een klik te hebben en samen op een gezellige locatie de basis voor het maken van een super toffe online stijl voor jouw bedrijf! 
• Kennismaking
• Strategie 
• Kleuren/vormen/elementen

AAN HET WERK 

Nu ga ik aan de slag met het vertalen van de input uit ons eerste gesprek om een mooie stijl voor jouw bedrijf neer te zetten. In afstemming maak ik het ontwerp in het programma dat bij jou past, zodat jij er vervolgens zelf mee aan de slag kan. 

WERKBARE UNIEKE STIJL

Jouw stijl is er, tijd voor een FEESTJE! Nu kan jij aan de slag met jouw online communicatiemiddelen en ben je herkenbaar met een prachtige passende stijl. Samen afsluiten met een taartje? 

JA, ik wil een unieke herkenbare branding!

Stuur een mailBel/app

romee@comfetti.nl 0f 0681030909

Wil jij zelf aan de slag met jouw online branding?

Vind jij deze stap te groot, maar wil je wel aan jouw online zichtbaarheid werken en een herkenbare stijl neerzetten? In februari bied ik een online training aan over online zichtbaarheid!