Professioneel & Herkenbaar
Social Media Account(s)

Je bent ondernemer, je hebt een fantastisch mooie dienst of mooi product, waar je trots op bent! Maar hoe word je online zichtbaar bij jouw potentiële klanten?  Door een herkenbare, het woord zegt het al, word je herkent bij jouw doelgroep. Dit kan door bepaalde kleuren, vormen en locaties. Ben jij klaar om de stap te maken naar online zichtbaarheid via beeld en je Social Media te professionaliseren? 

Wat kan je verwachten?

Samen kijken we naar jouw onderneming. Wat doe je? Wat bied je aan? Welke doelgroep past bij jou? Welke type content maak je vooral? Wanneer alles helder is gaan we kijken naar de vormen, kleuren en andere elementen die voor jouw bedrijf belangrijk zijn. Daarna ga ik aan de slag met jouw visuele uitstraling online. Ik maak een herkenbare unieke stijl dat perfect bij je past en waarmee jij zichtbaar wordt! 

Wil jij ook zo’n unieke, eigen & herkenbare branding?

Ja dit wil ik!Bekijk Meer!

Unieke herkenbare stijl
voor de online media

Online media, hieronder vallen verschillende communicatiemiddelen, zoals social media, website, ebook, mailings etc. Samen kijken we ook naar een stukje strategie. Zonder strategie, gaan we met hagel schieten en dat is niet de bedoeling. Daarom kijken we naar de doelgroep, boodschap en de bijpassende media. Daar maken we een passende stijl voor, die jij zelf ook gemakkelijk kan doorvoeren in andere middelen! 

(ONLINE) STRATEGIEGESPREK

Het is belangrijk om een klik te hebben en samen op een gezellige locatie de basis voor het maken van een super toffe online stijl voor jouw bedrijf! 
• Kennismaking
• Strategie 
• Kleuren/vormen/elementen

AAN HET WERK 

Nu ga ik aan de slag met het vertalen van de input uit ons eerste gesprek om een mooie stijl voor jouw bedrijf neer te zetten. In afstemming maak ik het ontwerp in het programma dat bij jou past, zodat jij er vervolgens zelf mee aan de slag kan. 

WERKBARE UNIEKE STIJL

Jouw stijl is er, tijd voor een FEESTJE! Nu kan jij aan de slag met jouw online communicatiemiddelen en ben je herkenbaar met een prachtige passende stijl. Samen afsluiten met een taartje? 

Welk plan kies jij?

Een onderdeel van jouw zichtbaarheid is jouw herkenbare stijl. Dat kun je op verschillende manieren creeeren en ik help je via deze online branding met het ontwerp van jouw visuals voor social media. 

Plus doordat ik het opmaak in Canva, kan jij het ontwerp zelf verder toepassen. 

Maatwerk is ook mogelijk! Vraag hierover naar de mogelijkheden. 

Aanvragen
Basis vormgeving via Canva

€274

  • Kennismakingsgesprek
  • Kleurcombinaties
  • 3 tot 5 basis ontwerpen voor social media berichten
  • 3 ontwerp voor jouw stories

JA, ik wil een unieke herkenbare branding!

Stuur een mailBel/app

romee@comfetti.nl 0f 0681030909