Over COMFETTI

Hi, ik ben Romée

All you need is Con(m)fetti & Cake

Geboren in de 90’s: fris en jong! In 2017 ben ik afgestudeerd aan de hogeschool Windesheim: Communicatie. Tijdens mijn studie heb ik mij voornamelijk gericht op de online communicatie en marketing. Daar ligt mijn passie en ontwikkel ik mij graag verder in. Vanuit daar startte ik in 2017 na mijn studie: Comfetti.

Na een half jaar als Marketing Specialist (IT-bedrijf) en een jaar als Marketing Adviseur (reclamebureau) gewerkt te hebben, besloot ik om volledig te focussen op een eigen bedrijf. In die tijd heb ik veel geleerd wat ik vooral wel en niet leuk vond. Nu als jonge ondernemer vind ik het vooral belangrijk om jou als ondernemer in je kracht te zetten! 

Gezelligheid, passie voor voeding, een feestje op zijn tijd en vrolijkheid zijn eigenschappen die bij mij passen. Daarom is Comfetti ook erg persoonlijk. Dat vind ik erg belangrijk in het contact. Graag zorg ik ervoor dat we elkaar versterken!

 Wil je meer over mij weten? Volg mij via: Instagram en Facebook  of laten we connecten op LinkedIn

Comfetti Communicatie

Waarom Comfetti? 

De naam is ontstaan tijdens mijn afstudeerproject bij LTO Noord. Vaak wordt communicatie gezien als iets extra’s waar eigenlijk niet zoveel tijd voor is. Terwijl het heel waardevol is voor jou of het bedrijf. Door het iets leuker te maken heb ik de slogan: “Communicatie is leuk, dus maak er een feestje van” bedacht. Om te laten zien dat het niet heel moeilijk en tijdrovend hoeft te zijn door elkaar te helpen.

Heb je absoluut geen tijd, maar wil je wel online zichtbaar zijn, communicatie ideeën uitvoeren of social media inzetten, dan kan je mij invliegen. Ik help jou bij het creëren van continuïteit en zichtbaarheid online! 

Samen bereik je meer! 

Social Media Beheer

Comfetti zorgt voor continuiteit en online zichtbaarheid. 

Website ondersteuning

Ondersteuning bij het maken of optimaliseren van een (WordPress) website. 

Algemene communicatie 

Ondersteuning nodig bij diverse communicatiemiddelen? Opzetten van een presentatie? Adverteren in de krant? Regelen van andere uitingen? Ik help je daar maar al te graag mee.

SEO

Organisch (zonder betaling) beter vindbaar worden in Google (zoekmachine)

Ik stel mij graag voor via deze video

Persoonlijk contact vind ik belangrijk!