fbpx

Persoonlijke noot

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Fotocredit: YoPro

In onze digitale wereld zijn we zo gewend aan snelheid en perfectie. We streven ernaar om steeds maar beter te worden en halen onze inspiratie uit grote succesvolle ondernemers. Ik betrap mij er vaak genoeg op dat ik ga twijfelen aan mijzelf, omdat is zoveel succesvolle mensen zie. En dan vergeet ik eens even stil te staan bij waar ik nu al eigenlijk sta!

Dat moment voelde ik ook toen ik weer kaartjes ging schrijven voor mensen. Ik was het schrijven van kaartjes bijna verleerd, zo lang geleden. Ik had al jaren geen echt kaartje meer geschreven. Zonde, want het is eigenlijk zo tof om te doen! En je geeft iemand aandacht op een andere manier, dit zorgt ervoor dat je opvalt en je boodschap verder verspreidt.

Voordeel van offline communicatie

Misschien ben je het vergeten? Er zijn zo veel mooie mogelijkheden van offline communicatie. Wat we momenteel veel zien zijn bijvoorbeeld: events. We gaan als ondernemers graag naar interessante bijeenkomsten met gelijkgestemden om nieuwe ideeën op te doen en mensen die je online kent offline te spreken. Daarbij dus echt te connecten. Daarnaast vinden we het weer fijn om echt met je handen te werken door visionboard te maken of kaartjes naar klanten te schrijven. Ook zien we veel merchandise bij grote succesvolle ondernemers zoals The Social Goodgirl, Enzo Knol en anderen. De kracht zit hem wat mij betreft in de mix van online en offline marketing/communicatie.

Jouw eigen kaartje

Een eigen kaartje met jouw design erop. Toen mijn kaartjes binnenkwamen was ik al blij! Laat staan dat de kaartjes met mooie persoonlijke boodschappen verstuurd gaan worden. Deze kaartjes heb ik zelf ontworpen en laten drukken via Peterprint. Ik had ze besteld op dinsdag en donderdag waren ze al in huis! Echt een goede service en ook nog eens goede kwaliteit. Daarbij drukken zij ook voor een goede prijs kleinere oplages, wat ik een heel groot voordeel vind.

Wil jij ook graag je eigen kaartje? Laat hem ontwerpen en je heb ze binnen de kortste keren in huis om naar jouw klanten/vrienden/familie te sturen!