Zoek
Sluit dit zoekvak.

Social media hulp?

Je bent tot de conclusie gekomen dat je niet achter kan blijven en ook aanwezig moet zijn op de verschillende social media kanalen of je hebt het geprobeerd, maar het kost toch wel veel tijd! Dan is social media uitbesteding de oplossing. 

Wij zorgen (in samenwerking met jou) dat de social media kanalen up-to-date zijn, mooi in stijl van jouw bedrijf en het bereik wordt vergroot. 

Hoe gaan we dat doen?

Stap 1: Strategie

We plannen een afspraak om de strategie te bepalen. Wat willen we bereiken met social media? Welk doel stellen we onszelf? Wat voor berichten gaan we plaatsen? Wie wordt waar verantwoordelijk voor? 

Stap 2: Berichten verzamelen

Om de social media kanalen te vullen hebben we input nodig. In samenwerking met jou schrijven we vooral een X aantal berichten in een contentkalender. Na akkoord plaatsen wij deze deze online. 

Stap 3: Webcare?

Het kan voorkomen dat online volgers reageren of een berichtje sturen. Deze kunnen wij bijhouden of door jou zelf beantwoord worden. We zorgen voor een zo snel mogelijke reactie. Wanneer u aan het werk bent is het lastig hier op te letten. In afstemming worden hier afspraken over gemaakt. 

Stap 4: Analyse

Wij zorgen dat er een rapportage wordt gemaakt van de social media kanalen. Hoe is het nu gegaan? Welke berichten deden het best? En welke het minst? Zo kan de strategie aangescherpt worden en na de analyse weer verder gewerkt worden. Dan zorgen we voor een zo optimaal resultaat. 

Wat zijn de kosten van het uitbesteden van social media? 

De kosten van de social media uitbesteding hebben wij in pakketten gegoten. Zit het pakket voor jou niet bij? Dan maken wij voor jou een op maat pakket. Ben je geïnteresseerd? Vraag de tarievenkaart vrijblijvend aan!

Wij vinden het belangrijk dat we het samen tot een feestelijk succes maken!