Vind de juiste online strategie!

Laat jouw onderneming online groeien!

Een strategie is de basis voor het bouwen van jouw onderneming. Een online strategie is nodig om gericht te werken naar een restultaat! Hiermee kies je de online middelen waarmee je jouw strategie gaat verwezelijken. 

Samen gaan we kijken naar de huidige stand van zaken: hoe sta je er nu online voor? Waar is nog winst te behalen? Daarbij kijken we uiteraard naar de doelgroep: wat willen zij? 

Vraag een GRATIS kennismakingsgesprek aan

Gericht werken naar optimaal resultaat

Hoe gaan wij samen zorgen dat jouw onderneming online gaat groeien? In het strategiegesprek lopen we de volgende stappen door om tot een concreet plan te komen!

1

Wie ben je? Wat doe je? Voor wie doe je dat? 

Het eerste deel van het online strategie proces is het in kaart brengen van de huidige situatie, om te zien waar nog winst te behalen valt en natuurlijk om te zien waar nog kansen liggen! Hiervoor ontvang je vooraf een enquete. Deze analyseren wij en doen onderzoek naar jouw doelgroep. Dit bespreken we vervolgens in onze eerste offline afspraak. 

2

Online Strategie formulering

We hebben jouw bedrijf in kaart gebracht en inzicht in de situatie. Nu is het tijd om dé online strategie te formuleren om gericht aan het werk te gaan! 

3

De uitvoering

Laaste deel, nu de uitvoering. Aan de hand van de strategie kunnen de bijpassende online middelen ingezet worden met de juiste informatie om de doelgroep te bereiken.

Online zichtbaarheid voor jouw bedrijf!

Samen kijken waar je behoefte aan hebt? In een tefeloontje kijken we waar wij je het beste mee kunnen helpen om jouw onderneming online te laten groeien. 

Social Media Beheer 

Je wil zichtbaar worden via social media bij jouw doelgroep. Welke social media kanalen passen er bij jouw bedrijf? Samen kijken wij hiernaar en gaan we aan de slag!

Consultancy met koffie & gebak

Ben je benieuwd naar de huidige stand van jouw bedrijf en wil je graag resultaat gericht aan het werk? Onder het genot van een lekker bakje koffie en een taartje bespreken we de mogelijkheden voor jouw bedrijf! 

Online zichtbaarheid via beeld

Beeld is niet weg te denken uit onze maatschappij. Eigenlijk draait alles om het juiste beeld in combinatie met tekst. Word zichtbaar voor jouw doelgroep via een herkenbare branding!