Laat jouw onderneming online groeien!

Een strategie is de basis voor het bouwen van jouw onderneming. Een online strategie is nodig om gericht te werken naar een restultaat! Hiermee kies je de online middelen waarmee je jouw strategie gaat verwezelijken. 

Samen gaan we kijken naar de huidige stand van zaken: hoe sta je er nu online voor? Waar is nog winst te behalen? Daarbij kijken we uiteraard naar de doelgroep: wat willen zij? 

Vraag een GRATIS kennismakingsgesprek aan

Online zichtbaarheid voor jouw bedrijf!

Samen kijken waar je behoefte aan hebt? In een tefeloontje kijken we waar wij je het beste mee kunnen helpen om jouw onderneming online te laten groeien. 

Consultancy met koffie & gebak

Ben je benieuwd naar de huidige stand van jouw bedrijf en wil je graag resultaat gericht aan het werk? Onder het genot van een lekker bakje koffie en een taartje bespreken we de mogelijkheden voor jouw bedrijf! 

Social Media Beheer 

Je wil zichtbaar worden via social media bij jouw doelgroep. Welke social media kanalen passen er bij jouw bedrijf? Samen kijken wij hiernaar en gaan we aan de slag!

Online Branding

Beeld is niet weg te denken uit onze maatschappij. Eigenlijk draait alles om het juiste beeld in combinatie met tekst. Word zichtbaar voor jouw doelgroep via een herkenbare branding!

Volg mij op Instagram